2023-08-23 478 views
崇拜後有時太多團友一齊午飯都會選擇到726樓上据扒,因為夠多大枱可以容納我哋一齊坐,仲無限次幻想聖誕包起佢間房聚會;再者,餐牌選擇多,牛雞魚豬羊有齊,價錢合理,每次都因為花多眼亂揀好耐!不過上兩個星期再去就發現扒王結業,但好彩只係移到朗豪附近!過去的星期日帶著團友一行六人去幫襯,發現場地大咗好多,以往伸手就碰到隔離枱了;其他員工、經理、牛頭裝飾都保留著,間房仲大咗,適合多人聚會!!朋友多數揀豬扒意粉,$63真係性價比高,包湯包飲品!不過地方大咗,大肚婆朋友仔依然被經理大力放下食物的動作,將醬汁彈到腰間一片橙色。朋友仔真黑仔,剛剛才回想分享完在舊址同樣經理大力的動作弄污糟過衣服,幸好無整親肚中的寶寶!而我就叫咗和牛西冷,相比肉眼價錢一樣,我比較喜歡有咬口的西冷。另外一位朋友叫了肉眼,都係七成熟,從外觀看基乎分辨唔到!而幼薯條依家好食,忌廉湯是我喜歡的味道,好creamy,粒粒大粟米,朋友話湯最重要夠熱,我們都好滿意!!鐵板等既時間較長,最肚餓既朋友結果等最耐,哈哈,大家注意勒,餓就叫其他扒類了!樓下有間好出名既紅豆烘焙,喜歡可以食飽兜個圈!!

樓下有間好出名既紅豆烘焙,喜歡可以食飽兜個圈!!
2023-08-20
$75 (Lunch)