2023-04-24
📍星期日,慶祝朋友生日,見到呢間餐廳地點方便,食物&環境都唔錯,於是揀左呢到🥳🥳半自助午餐,我地每人揀左自助沙律吧,一個主菜,自助甜品吧,另包一杯咖啡或茶。自助沙律吧款式算多,沙律菜新鮮,有煙三文魚,青口,芝士,另外蝦好彈牙同大隻,仲有牛油果醬蟹肉,一碗仔入面仲有好多蟹肉添🤩🤩主菜加左28元要南瓜蟹肉意大利粉,南瓜同蟹肉份量多,而且味道濃郁,絕不馬夫。另外忌廉汁長通粉看似普通,但喜歡忌廉白汁既朋友一定要叫!👍🏻🤤 甜品亦令人喜出望外,有焦糖燉蛋,朱古力蛋糕,朱古力撻(係金莎既味道),芝士蛋糕,Tiramisu,密瓜,西瓜等等唯一改善既係:希望冷盤旁邊放隻碟仔,可以俾人放置食物夾。因為個夾人人都會拎起,夾完再放番個夾係食物上面相對冇咁衛生總括每人3百頭,性價比高算高,可以Encore!👍🏻👍🏻
總括每人3百頭,性價比高算高,可以Encore!👍🏻👍🏻