第一次黎bong 樓食韓國菜🤣 我地之前試過韓珍既高質韓燒啦!而呢間餐廳位置就係韓珍隔離既相連餐廳🤗 只係呢邊主要食定食/熟食set😆 ~ 都幾多韓國人黎食!我地weekday去食lunch都見幾多客人架!1. 炸醬麵+糖醋肉(小) $98單點炸醬麵就$68 加多$30就有糖醋肉(小) !糖醋肉比我既感覺係似韓式既咕嚕肉🤗 不過食落就甜d~雖然話係小碟糖醋肉 但係份量都唔小啊😆個炸醬麵好濃郁但容易入口😉 碗都都好大碗!一定食得飽!2. 辣海鮮麵+糖醋肉(小) $118單點辣海鮮麵麵就$88 同上述一樣加$30多一碟糖醋肉(小) ~海鮮主要有青口/蝦🦐/魷魚🦑 一樣有好大碗麵🍜唔同炸醬麵既係呢碗係湯麵!辣度適中 麵條好彈牙!正😛😛3. 煎餃子 $48有四粒煎餃🥟 都幾大粒!入面有粉絲木耳 都幾爽口🤣4. Bule Citron Soda $65. Pink Grapefruit Soda $6呢度嗌飲品原來咁抵😆兩杯梳打水都係各$6咋!嗌多兩杯都唔會肉赤😆總括黎講d野食份量非常充足 好地道韓國菜感覺 性價比高!

1. 炸醬麵+糖醋肉(小) $98
單點炸醬麵就$68 加多$30就有糖醋肉(小) !
糖醋肉比我既感覺係似韓式既咕嚕肉🤗 不過食落就甜d~
雖然話係小碟糖醋肉 但係份量都唔小啊😆
個炸醬麵好濃郁但容易入口😉 碗都都好大碗!一定食得飽!

2. 辣海鮮麵+糖醋肉(小) $118
海鮮主要有青口/蝦🦐/魷魚🦑 一樣有好大碗麵🍜
唔同炸醬麵既係呢碗係湯麵!辣度適中 麵條好彈牙!正😛😛

3. 煎餃子 $48
有四粒煎餃🥟 都幾大粒!入面有粉絲木耳 都幾爽口🤣

4. Bule Citron Soda $6
5. Pink Grapefruit Soda $6

總括黎講d野食份量非常充足 好地道韓國菜感覺 性價比高!