2022-08-01
其實都食過荃灣尚八好多次,但發現成日影相都冇寫過食評🥲差唔多次次黎都係食尚八燒肉放題,價錢公道又多野食👍🏼次次一黎就係上一盤刺身同一碟肉刺身有三文魚、油甘魚、北寄貝同八爪魚🍣全部都幾有水準👍🏼因為太心急想食,未影到佢地喺碟上就已經掉晒落去燒😆有雞翼、雞腿肉、五花腩、蝦同兩款牛, 我個人都幾鍾意雞腿肉同五花腩,個調味都好好食😚😚但其實我覺得佢其實唔係燒肉既野都好好食!每次黎必點既蟹籽沙律🥗狂食燒肉會勁漏,時不時食個沙律真係好正🤤燒蜆都好好食!殼上有啲鹽喺你食時好似會吊下味咁😛仲有嗌左啲羊架、壺漬肉、辣豬頸肉都好好食!呢度另外一個好精彩既野係炸物!全部都係即炸的,入口熱辣辣一口芝士係細細粒又好creamy,超正🤤🤤清酒煮蜆我就覺得還好,酒味唔濃之餘蜆又冇另一隻咁好食🤨呢個軟骨餃子都係好好食!佢個醬應該係用醬油+醋+七味粉調的,超級岩我口味👍🏼呢個芒果蝦卷都係食燒肉中既解膩聖品,成舊野涼涼的又好多菜好清新🥰🥰仲有唔會自己買黎食但又鍾意食既海蜇!呢度既海蜇有種浸唔透感有少少煙韌又好濃味😂仲有燒菠蘿都好好食的但冇影到🍍甜品佢有一隻不知名甜筒同melona🍦其實真係多野食得黎又真係幾好食,推薦!🥰
差唔多次次黎都係食尚八燒肉放題,價錢公道又多野食👍🏼
次次一黎就係上一盤刺身同一碟肉
刺身有三文魚、油甘魚、北寄貝同八爪魚🍣
全部都幾有水準👍🏼
因為太心急想食,未影到佢地喺碟上就已經掉晒落去燒😆
但其實我覺得佢其實唔係燒肉既野都好好食!
每次黎必點既蟹籽沙律🥗
狂食燒肉會勁漏,時不時食個沙律真係好正🤤
燒蜆都好好食!殼上有啲鹽喺你食時好似會吊下味咁😛
仲有嗌左啲羊架、壺漬肉、辣豬頸肉都好好食!
清酒煮蜆我就覺得還好,酒味唔濃之餘蜆又冇另一隻咁好食🤨
仲有燒菠蘿都好好食的但冇影到🍍
甜品佢有一隻不知名甜筒同melona🍦
其實真係多野食得黎又真係幾好食,推薦!🥰👍🏼