2024-01-03 126 views
好耐無去過沙田花園城附近食野,經過想食越南野,就去左呢間越南食肆試試。入到餐廳,感覺很親民、地方大、寧靜,適合朋友傾下計食野。打開餐牌,被佢既價錢嚇左跳,好耐無見過餐牌上既食物價錢咁平,一個菜都係$33,今日叫左幾款野食,未有試佢既菜,下次有機會再試。軟殼蟹米紙卷HK$ 62軟殼蟹脆卜卜的,好好味,但略嚴米紙質地軟厚,影響左成個米紙卷既味道,如果加上更多配料,相信味道會更出色。酸辣無骨鳳爪 HK$63大大碟,夠晒份量,酸辣味道剛剛好,加上芹菜紅蘿蔔等配料,非常惹味,好耐未試過食咁好味既酸辣鳳爪。廣寧炸春卷(4件)HK$48熱辣辣送到,外層春卷皮脆卜卜,內裡餡料豐富,食一件都夠晒飽肚生牛肉河HK$74湯底味道一流,一般食完生牛肉河都會好口渴,但食完呢個成日都係口渴既感覺,湯底無味精烹調,值得一讚,牛肉份量剛剛好,質地不太厚不太薄,食落有口感,正今次食飯埋單$2XX,感覺好抵食,有機會會再食👍
軟殼蟹米紙卷HK$ 62
無骨鳳爪
春卷
軟殼蟹米紙卷
2024-01-03
$120 (Dinner)
生牛肉河
無骨鳳爪