2024-09-18 35 views
跟住班友去晚餐,緊張之餘又期待,我哋就黎咗中環嘅P Lounge by Plaisance🌇👭。天啊,依度嘅環境好舒服,食物又多元化,真係性價比極高嘅選擇!我哋就先食咗個Veg Platter🥦🍅。份量貼心,食落口份外健康。食到其中嘅蘑菇都幾唔錯。脆口嘅生菜同新鮮嘅蕃茄更係加分項目,讓人愛不釋口 😊人人都話,蔬菜有助健康,但係我添加嘅係,好食嘅蔬菜更能幫助身體!👍再嚟,當然喺我哋嘅Turkey Cordon Bleu啦🍗。火雞肉質量高,肉質香嫩,好好食,真係一次滿足嘅享受。再加埋貝內茲醬,每一啖都成件事啱啱好。本來以為已經滿足,點知重有個Sole Meuniere (檸檬奶油比目魚🐟)出奇制勝。檸檬奶油比目魚之所以出色,唔單止係因為佢嘅新鮮程度,更因為佢嘅口感好好,再配埋醬汁,食落口香滑鮮嫩。最後,我哋點咗個Atlantic Ocean雞尾酒🍹。渾身散發著淡淡嘅威士忌氣息,口感滑潤,以至煙熏嘅清香,整體感覺係性價比極高!總括而言,我哋嘅飲食體驗都算滿意。(沒有用餐優惠)

總括而言,我哋嘅飲食體驗都算滿意。

(沒有用餐優惠)