2024-09-01
今日去咗呢間無限時火鍋! (話說covid 時期我已經食過,無限時比你仼坐真係正!💯💯)無限時只需加$40,又或者120分鐘又得鍋底超多選擇,花多眼亂 🙊樣樣都想食主打養生鍋,我哋就叫左藥膳竹笙雜菌鍋,茹既火鍋超香,而且勁多竹笙 🙌🏻🙌🏻 正至於牛呢,因為我哋叫咗level 2, 牛頸脊無得頂! 🤤請無限encore !!! 厚薄啱啱好,牛味好出但肉質軟棉!🫶🏻咁既價錢,咁既質素,我覺得已經超水準!另外,值得一提係,佢個signature shake shake 炸物,可以揀鹽酥雞或者花枝丸,又或者一半一半有紫菜,芝士, 香辣,同梅粉 比你shake 🤤 又有得玩又有得食野飲方面,有好幾款少見既台灣飲品 ,同好多款冷泡茶,絕對有誠意!最後,千祈唔好唔記得每人一個雪糕 Haagen Dazs, movenpick, dreyers 仼君選擇!
無限時只需加$40,又或者120分鐘又得
鍋底超多選擇,花多眼亂 🙊樣樣都想食