去完日本未夠一個月又好掛住家鄉嘅味道🥹去左上水一間日式料理過下癮環境好舒服亦好乾淨,唔會好嘈~除咗散叫嘅菜色仲有套餐可以叫~套餐包一款小食同熱飲,價錢認真實惠👍🏻點左主食用優惠價叫左份山葵八爪魚🐙八爪魚好爽口,同甜甜地嘅山葵好夾👍🏻口感亦唔錯吞拿魚入口即溶,加埋燒過嘅黑糖焦香味好好食~牛丼上枱已經聞到好香~牛肉食落好滑好軟熟,而且牛味極濃!珍珠飯上亦充滿醬汁好入味😋牛魔王必食朋友叫左個拉麵,轉左麻辣風味😋湯底都幾辣,唔錯~拉麵仲可以點淋身/爽口啲,十分細心~豬軟骨好腍好入味👍🏻最後我哋仲加多左份糖心蛋同巨峰提子梳打,埋單都唔使$300!抵到爆!

環境好舒服亦好乾淨,唔會好嘈~
山葵八爪魚

火焰黑糖吞拿魚壽司

吞拿魚入口即溶,加埋燒過嘅黑糖焦香味好好食~
宮崎火灸牛丼
和風豬軟骨拉麵