2022-12-11 270 views
星期六同老公過黎食,主食我地揀左海膽呑拿魚腩蓉丼同網燒安格斯牛扒。海膽同呑拿魚蓉都幾新鮮,整體味道正常,性價比高。牛扒比較薄身,叫左五成熟,燒得幾香同肉質都幾嫩。主食送磯煮鮑魚,都幾大隻,味道甜甜地又嫩滑易咬。任食個邊既選擇都ok多既,小食叫左芝麻八爪魚,壽司叫左蟹籽軍艦同吞拿魚沙律軍艦,正常發揮。刺身 - 有八樣選擇,我地每樣都有點:三文魚、油甘魚、八爪魚、鯛魚、帆立貝、熟北寄貝、榮螺、赤蝦。全部幾新鮮,特別係八爪魚同榮螺幾鮮甜。炸物 - 吉列蠔,炸得好酥脆熱焫焫。燒物 - 燒明太子玉子,蛋滑,明太子燒得幾香。日式蒸蛋 - 蛋蒸得好滑,有水準。呢到環境幾寬敞,又有落地大玻璃,有空間感,壽司刺身bar係正中間,可以望到師傅製作壽司、刺身。店員們都有禮。呢個semi buffet性價比都幾高,值得一試👍🏼

海膽呑拿魚腩蓉丼
網燒安格斯牛扒

芝麻八爪魚
軍團

刺身

炸物 - 吉列蠔,炸得好酥脆熱焫焫。
吉列蠔

燒物 - 燒明太子玉子,蛋滑,明太子燒得幾香。
明太子玉子、牛舌

日式蒸蛋 - 蛋蒸得好滑,有水準。

呢到環境幾寬敞,又有落地大玻璃,有空間感,壽司刺身bar係正中間,可以望到師傅製作壽司刺身。店員們都有禮。

呢個semi buffet性價比都幾高,值得一試👍🏼

Type of Meal
Lunch