今日嚟到位於銅鑼灣嘅燒肉店。餐廳中間有一人位,啱晒想食燒肉但搵唔到人陪嘅朋友。因為好多人坐係度,所以只可以影到則面~😝餐廳menu簡單,有套餐同散嗌,最平嘅套餐由$68起,仲要無加一,真係好掋食呀!面前放嘅醬汁多不勝數,好彩有介紹。澳洲M2西冷扒套餐($188)沙律有粟米同新鮮嘅沙律菜可以揀飯或生菜,我就嗌咗生菜,無咁飽嘛~同包住肉食都好正!澳洲M2西冷扒好大份,完全睇唔岀得150G。啲肉好腍又無筋。跟餐仲可以半價嗌日本A4和牛三角肉,一定要叫呀,因為好重牛脂味👍👍👍仲加Haagen Diaz 雪糕咗☺️ 因為食完燒肉就梗係要食下甜嘢中和下喇。另外仲散嗌咗下列食物😳溫泉蛋($8)可以直接食,但我就鐘點食一半,然後拎啲肉嚟點蛋汁。南美洲牛舌($38)都幾爽口,同已經醃好咗。秋葵($18)一客5條,燒咗咁多肉當然要燒返啲蔬菜balance 下喇。雞爽肉($48)好嫩滑,因為薄身所以唔洗燒好耐就熟㗎喇!澳洲安格斯肉眼($78)- 肥瘦分佈平均,比西冷肥小小,但肉質更腍。食咗咁多熱氣嘢,飲返杯玄米茶($12)就舒服晒。仲有得自助拎日本還原水。

面前放嘅醬汁多不勝數,好彩有介紹。

澳洲M2西冷扒套餐($188)

沙律有粟米同新鮮嘅沙律菜
可以揀飯或生菜,我就嗌咗生菜,無咁飽嘛~同包住肉食都好正!

另外仲散嗌咗下列食物😳

南美洲牛舌($38)都幾爽口,同已經醃好咗。

雞爽肉($48)好嫩滑,因為薄身所以唔洗燒好耐就熟㗎喇!