2022-07-11 419 views
同男朋友約左喺荃灣西見面,第一次行海之戀商場,原來有好多好吸引、值得試試嘅餐廳👏👍 今次被餐牌吸引揀左呢間海景餐廳,價錢吸引又多選擇,座位寬敞非常開揚,非常建議一家大細,又或者閨蜜朋友邊嘆美食邊溝通聯誼~ 男朋友嗌左安格斯漢堡餐,有沙律薯條伴菜,薯條炸得香脆好味!HK$ 85 連飲品,加 HK$ 3仲可以升級是日餐湯或沙律。今次餐湯係忌廉粟米濃湯,好好飲仲有原粒粟米非常有驚喜!沙律就係柚子黑醋沙律,驚喜係除左基本沙律菜之外仲有幾塊火龍果,配起柚子汁非常開胃好啱夏日!我就嗌左白酒蜆肉意粉,HK$ 73,呢個價錢呢個份量真係唔錯,值得推介!今次用餐經驗非常唔錯,下次試埋銅鑼灣分店先😍

白酒蜆肉意粉
安格斯牛肉漢堡