2021-07-22 96 views
最近K11有個memes展,行完有d肚餓,諗住求其食d野返屋企,見到Pound&Roll就入左去。餐廳環境都算光猛,眼見都有唔少打卡位,今晚比人安排坐卡位,坐位都好舒服。前菜叫左個黑松露大蜆配薯條,一上菜已經聞到好香黑松露味,已經好吸引。食落好香奶味,同薯條好配。蜆又大隻份量都算多。主菜叫左個甲羅燒risotto,見到個大蟹蓋都好吸引,估唔到上菜都有咁大個蟹蓋,打卡一流。蟹蓋入面釀左芝士,撈埋個飯超級好食,又香奶味。雖然我本身預期呢個係日式的Risotto有出入,但係都係好好味。最後,不得不講一講杯荔枝玫瑰梳打,唔會太甜,最緊要係杯梳打有漸層,超級靚!總括呢餐廳的價性比都幾高,一定會再黎食

總括呢餐廳的價性比都幾高,一定會再黎食
2021-07-22