2017-09-14 68 views
同女朋友行開深水埗,諗下食咩好,想試下d唔係成日係深水埗食到既野,見到間裝修得幾靚既cafe,一於就試下佢。可能我地早到,唔洗點等位,好快就入座,餐廳面積不算太大,但還算坐得舒適。餐廳主打牛扒,有澳洲和牛食,我地當然唔會錯過,就點了和牛焗薯餅和鮮蝦忌廉意粉,份量俾我地想像中大好多,兩個人食都好滿足。上主菜前仲有餐湯和餐包,南瓜湯好濃郁,有驚喜,餐包都軟綿綿,不錯。和牛肉汁豐富,牛味濃,這個價錢絕對超值,必試!意粉都非常彈牙,和醬汁很配合,女朋友大讚好味,差不多整碟食晒!總括來說,這間餐廳價錢不高,食物質素有水準,尤其是有和牛供應,絕對屬於性價比高!

和牛肉汁豐富,牛味濃,這個價錢絕對超值,必試!