2024-04-02 285 views
平日嚟到都人頭湧湧, 大家都係對芝士雞煲感到興趣。呢度有幾款唔同嘅雞煲選擇,有傳統嘅麻辣雞煲重慶雞煲,仲有養顏嘅花膠雞煲。 估唔到仲有芝士雞煲, 感覺比較西式。除咗雞煲種類多,飲品種類仲誇張,可以選擇有糖or 無糖飲品, 有酒精或者冇酒精飲品,更可以選擇有氣或者冇氣嘅飲品🥤 連平時比較貴嘅一啲飲品例如somersby 都有😋食物種類都好多,我哋叫了套餐B ,有海鮮廣島蠔,而且有黑毛豬肉,肥牛,小肥羊選擇😎 仲可以試咗佢嘅新鮮雞子。蔬菜嘅話可以出去自己拎,最重要係食得晒先好拎👍🏼😋 今次試咗芝士拉絲雞煲,芝士味香濃,雞肉嫩滑,估唔到咁合拍。 甜品有得拎榴槤雪糕,仲要係香港製造😆,味道香濃可口。下次要試吓佢嘅 重慶雞煲👍🏼

蔬菜嘅話可以出去自己拎,最重要係食得晒先好拎👍🏼😋

今次試咗芝士拉絲雞煲,芝士味香濃,雞肉嫩滑,估唔到咁合拍。

甜品有得拎榴槤雪糕,仲要係香港製造😆,味道香濃可口。

下次要試吓佢嘅 重慶雞煲👍🏼

• 芝士雞煲