今次同媽咪黎咗呢間位於大埔嘅西餐,距離太和站行十分鐘左右👣入面唔算好大,但裝修唔錯,同埋都幾有特色👍🏻👍🏻餐廳選擇好多🤣🤣最後我哋決定試下呢個Dinner Set for Two😋😋🌈Dinner Set for Two $288🧡63度温泉蛋凱撒沙律好大碟而且賣相仲好靚😍😍😍啲菜同麵包粒都好新鮮,食落好爽脆同脆口,唔會已經放咗好耐🤤温泉蛋生熟啱啱好,督爆之後一齊食超夾!推薦推薦👍🏻👍🏻🧡WM招牌龍蝦湯同樣地賣相好靚好有心思😚😚見到湯面稍為拉咗少少花,而且未飲已經聞到好香龍蝦香港,飲落好甜好濃郁😍🧡巴馬火腿卡邦尼意粉份量夠之餘仲好足料啊🤣🤣呢個意粉真心係我食過相對好食嘅卡邦尼意粉,意粉唔單止軟硬啱啱好,仲好易入口,味道又香濃又好食,配埋巴馬火腿超級正👍🏻👍🏻🧡香煎西班牙卡真澳洲豬胺不得不說呢間餐廳真係碟碟都好足料😹😹😹😹塊豬胺超厚!而且煎得好靚,食落好鬆軟,仲有蘋果蓉可以配埋一齊食😋😋🧡英式熱茶雖然係英國早餐茶茶包🤣🤣🤣但飲落幾香醇都幾好飲🧡凍西柚紅茶又係賣相超級有心思😍😍😍整咗塊西柚係杯邊,未飲已經覺得好靚好吸引🤣估唔到紅茶配西柚幾夾,飲到淡淡西柚味但又唔會搶咗紅茶
今次同媽咪黎咗呢間位於大埔嘅西餐,距離太和站行十分鐘左右👣

入面唔算好大,但裝修唔錯,同埋都幾有特色👍🏻👍🏻

🌈Dinner Set for Two $288

🧡63度温泉蛋凱撒沙律