2023-04-24 1577 views
如果你想食啲新鮮嘅海鮮同埋肉類,而且想係一間價錢公道嘅餐廳度食到好多唔同嘅菜式同埋醬汁,咁就要嚟「鍋心八鮮蒸鍋」啦!呢間餐廳以蒸海鮮為賣點,有好多款美食可以揀,例如鮑魚、魷魚腸粉、蠔、開邊蝦、孜然牛肉、肉蟹等等。仲可以試吓唔同嘅醬汁,味道真係好唔同架啦!不過,最出色嘅一定係佢嘅八寶蒸飯,你可以揀八款唔同嘅配料,口感好豐富同埋好好味,真係令人欲罷不能!如果你唔係好鍾意飯嘅話,咁都唔洗擔心,其他菜式都好好味架啦。而家講到價錢,呢間餐廳嘅性價比真係好高嘅。你可以食到高質素嘅美食,而且價錢唔會太貴,真係好啱普羅大眾架啦。我就好鍾意呢度嘅八寶蒸飯,每一口都食得好開心好滿足!總括嚟講,「鍋心八鮮蒸鍋」係一間好啱你嚟到嘗試唔同口味海鮮同埋肉類嘅餐廳,同時亦都可以享受到高質素嘅服務同埋性價比高嘅美食。如果你想試下啲新口味嘅美食,咁就要嚟呢度啦!🍴🦀🍚👍