2019-04-01 85 views
通常火鍋得牛同無限餸,埋單無二百都走唔甩,但呢間竟然有埋海鮮拼盤,有鮑魚、蟶子、半邊龍蝦、蟹、帶子,超值,仲抵過平時去放題食!首先,湯底,不得不讚有鴦鴛鍋可以簡,平時食牛一都係得一個,岩哂一個食辣同唔食得辣既朋友黎,湯底簡左壽喜燒同埋麻辣,都幾辣,壽喜燒有點甜味,不錯。另外,有無限食刺身,那我當然簡三文魚,不算厚但也算新鮮和不錯的。其實有好多卷物、壽司、炸物,但我食唔到咁多。材料都算多選擇,有我鐘意既西洋菜同牛柏葉🥰最後有movepick雪糕(好像不是經常都有的,要問問架),簡左焦糖杏仁味,好好食!呢個價錢又食到海鮮同刺身,算係咁啦!

材料都算多選擇,有我鐘意既西洋菜同牛柏葉🥰