2016-03-27 963 views
朋友住附近,成日經過呢間日本野都會想試下,但又好似無乜人咁有啲驚,好彩無伏 三文魚拼吞拿魚他他唔好要求到啲刺身新鮮到會跳起,要求高的人不會用60幾蚊來食魚生飯。以60幾蚊有兩款刺身來講,係非常好味同埋刺身份量唔算小。飯來講,我鐘意佢既甜同酸度,剛剛好。但以一個女仔來講,飯既份量真係好多,下次我會叫佢少飯唔洗浪費三文魚拼吞拿魚其實在香港食吞拿魚,除非去好貴既食店,如果唔係都係差唔多質數,所以唔好要求高,不過不失就好了。其實仲叫左個焗蠔,個焗蠔最好食!(可惜無影相><)佢係用蟹子沙津汁去焗蠔,好開胃!重點係佢又係好平!又平又好食總結: 性價比高的小店! 好過好多香港其他食魚生飯的店! 有次去左I square 有間食魚生飯,比起呢間貴一倍但同呢間質素差不多,比我就會幫襯呢間又平又好食!
三文魚拼吞拿魚他他

以60幾蚊有兩款刺身來講,係非常好味同埋刺身份量唔算小。

飯來講,我鐘意佢既甜同酸度,剛剛好。

三文魚拼吞拿魚

又平又好食!
$70 (Dinner)