2019-01-21 641 views
喺香港,食得茶記,預咗唔會有咩服務。今日食晏第一次幫襯,我叫咗個蔥油雞,由於唔想食飯,諗住轉意粉,個侍應姐姐都猶豫咗一陣話唔係好夾喎,點知呢個食客堅持。轉眼間就上菜,速度合乎茶記標準。雞多,份量大,而且啖啖肉,連隔離位個中年叔叔都話睇到流口水!成碟雞就咁就清晒。但唔好睇少呢間茶記,個姐姐竟然嚟事後跟進!問係咪真係唔夾?下次可以考慮返配飯。呢吓,真係amazing! 價錢方面,50蚊包埋飲品!抵!同行友人多次幫襯,大讚海南雞好食,咁啱另一枱有叫,驟眼看賣相不俗,下次值得一試。之不過,雖則劃分咗吸煙區(室外)同埋非吸煙區(冷氣位),但喺對於非煙民嚟講,冷氣位都聞到煙味,略為扣分。
喺香港,食得茶記,預咗唔會有咩服務。

2019-01-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)