座落尖沙咀同佐敦地鐵站中間,只係6分鐘步程,臨近巴士站四通八達,上樓一層嘅火鍋店地點旺中帶靜,上多一層樓上重提供包廂房間同唱K服務,而且四人以上餐牌單點就可以包房㗎喇!睇到餐牌覺得好驚喜,精選套餐價格都只係398/位(兩位起),有咩咁抵?套餐除咗可以自選十種配料,重有超新鮮6款時令海鮮拼盤(鮑魚新鮮到仲識郁😱)、極上刺身拼盤,蔬菜任食精選飲品任飲!點讚並分享店家的社交平台就可以享受優惠🤭店員好親切熱情推薦同教埋海鮮要煮幾耐,好耐冇食過咁鮮甜爽口又煮得啱啱好嘅蟶子,我非常滿意🤭 暫時被列入個人喜愛十名內嘅火鍋店, 性價比超高先係重點,每一款食物都好平均地高質素,絕對唔會令你失望而回!我哋點咗海底椰雞腳湯底,清甜又滋潤,啲食材吸收哂鮮甜味,而且非常足料,仲有甜粟米、紅棗同其他配料,令到湯底更加有層次!自選配料揀咗美國安格斯肩胛肥牛、伊比利亞黑毛豬、西冷羊肉片、鴕鳥肉、牛胸爽、炸響鈴、冬瓜、醬爆牛丸、鮮蝦雲吞同午餐肉!首先一定要讚佢嘅羊肉片真係非常香濃!唔會好似出面薄到冇口感得肥膏,脂肪比例均勻得嚟夠軟滑,入口重帶有微微令人喜愛的羊臊味🫶🏻🎶鴕鳥肉滑溜,就連鮮蝦雲吞都一粒夾雜兩隻蝦超鮮甜😱因

自選配料揀咗美國安格斯肩胛肥牛、伊比利亞黑毛豬、西冷羊肉片、鴕鳥肉、牛胸爽、炸響鈴、冬瓜、醬爆牛丸、鮮蝦雲吞同午餐肉!首先一定要讚佢嘅羊肉片真係非常香濃!唔會好似出面薄到冇口感得肥膏,脂肪比例均勻得嚟夠軟滑,入口重帶有微微令人喜愛的羊臊味🫶🏻🎶鴕鳥肉滑溜,就連鮮蝦雲吞都一粒夾雜兩隻蝦超鮮甜😱因為湯底好鮮甜,超推介點埋冬瓜,朔晒湯汁真係超正!
2023-07-23
$400 (Dinner)
  • 伍佰精選套餐
  • 伊比利亞黑毛豬