2019-02-03 143 views
天氣最近又凍番,又係打邊爐嘅好時間啦😊朋友介紹左係佐敦嘅呢間寶哥比我,話質素唔錯,而且價錢公道,所以我今次就黎試吓啦一係唔食,一食就要食好啲嘛!所以我地揀左每位$288呢款,有齊和牛、刺身、海鮮拼盤同汽水紅白酒任飲,極豐富先送上和牛,肉味重之餘,仲唔會韌,沾少少辣椒豉油一齊食,正之後當然唔少得海鮮拼盤啦,有青口、蝦、蜆、帶子等,款式又多又新鮮!睇見都興奮🥰除此之外,仲有刺身俾我哋任食😂啱晒我呢啲有選擇困難症,咁就可以咩都食啲啦咁多款之中,我特別鍾意食呢個自家製三寶丸,爽口又彈牙而朋友就鍾意佢個牛坑腩,軟腍重肉味,高質另外其他配料都非常多,而且佢地會按人頭比相應份量,咁就可以一次過叫多幾款啦😚飲品方面,紅白酒汽水啤酒都任飲,呢個價錢嚟講,性價比超高😝
天氣最近又凍番,又係打邊爐嘅好時間啦😊

先送上和牛,肉味重之餘,仲唔會韌,沾少少辣椒豉油一齊食,正

咁多款之中,我特別鍾意食呢個自家製三寶丸,爽口又彈牙

而朋友就鍾意佢個牛坑腩,軟腍重肉味,高質

飲品方面,紅白酒汽水啤酒都任飲,呢個價錢嚟講,性價比超高😝
Type of Meal
Dinner