2021-12-14 33 views
近年大型Food court 開到成行成市,而旺角T.O.P 商場都係其中之一,Food court入面有多國菜式選擇 ,真係令人花多眼亂。今次我就簡左古早台居,係一間台灣菜式。—————————————————————𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐鹵水雞翼肉燥飯|$46⧐鹽酥豬扒肉燥刀削麵|$48⧐宇治紅豆搽茶|$10⧐冬瓜茶|$10Food court 最欣賞既地方,就係佢價錢貼地親民,而且份量多,味道又好味。雞翼份量,加埋多肉燥,抵食!而鹽酥豬扒炸得好脆,拍得住個價位。宇治紅豆抹茶同冬瓜茶都好飲,不過最好叫小甜會比較健康啲。—————————————————————————味道⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️⭐️衛生⭐️⭐️⭐️⭐️抵食⭐️⭐️⭐️⭐️—————————————————————————餐廳:古早台居地址:旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place地庫S5號舖
—————————————————————
𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:
⧐鹵水雞翼肉燥飯|$46
⧐鹽酥豬扒肉燥刀削麵|$48
⧐宇治紅豆搽茶|$10
⧐冬瓜茶|$10

宇治紅豆抹茶同冬瓜茶都好飲,不過最好叫小甜會比較健康啲。

—————————————————————————
抵食⭐️⭐️⭐️⭐️
—————————————————————————
餐廳:古早台居
2021-12-13
$50 (Dinner)