2024-12-04 2326 views
.好耐冇食過銅鑼灣 既Mr Steak Buffet喇‼️呢兩日突然好想食😋即刻約埋朋友一齊去😙mr steak出名係性價比全港之冠🏆輕輕鬆鬆食回本❤️‍🔥同朋友一齊去慶祝生日或紀念日一流‼️因為最鍾意佢哋喺碟度寫一啲有意思嘅紀念字句🥰呢度食buffuet環境好好👍🏻待應安排左個有窗口位可以望到海景🌊男女朋友慶祝黎呢度即刻加哂分💯其實一行入去已經花多眼亂唔知拎邊啲食先😆不過我一向食開buffet多數都係拎凍盤食先既😋凍盤有凍蝦🦐 長腳蟹🦀同蜆多數都唔記得左之不過淨係呢度都值回票價絕對係輕鬆食回本🙆🏻‍♀️每一款食物都非常多選擇總之晚市和牛🐮生蠔🦪鴨肝 ,鮑魚 ,龍蝦🦞任食‼️味道都係有水準 真係食唔停口👍🏻
凍盤有凍蝦🦐 長腳蟹🦀同蜆
多數都唔記得左之不過淨係呢度都值回票價