2022-08-18
✅油甘魚沙律 配黑松露汁$178日本厚切油甘魚 鮮甜 加上自制黑醋汁 再配黑松露 同生洋蔥絲 好夾 令本自已經夠鮮既油甘魚更加提鮮 ❤️必食! ✅芝麻雞翼 $48大大隻雞全翼 配上芝麻 即叫即炸 卜卜脆 即叫即炸做餐前小食配啤酒一流✅彩虹趣味蝦卷 $48七彩繽紛嘅脆脆 加上新鮮炸蝦 既飯卷 絕對可以吸引小朋友 等佢哋乖乖坐定食✅鮪世海鮮丼 $298 好出色既痛風刺身海鮮丼 有超過十幾款魚生 🤭有汁煮鮑魚 赤海蝦 象拔蚌 赤貝 左口魚 油甘魚腩 三文魚 赤身 北寄貝 吞拿魚蓉 三文魚籽 同海膽 每一樣都好新鮮好出色 第一次食禁足料嘅痛風丼 一啲都晤孤寒🥰呢個海鮮丼好足料 d料仲多過飯 真係誇張 一定要食 必食!必食!必食!✅大拖羅壽司入口即溶 油脂係口中停留 好正 滿口魚油✅燒左右魚邊壽司不一樣的感覺 入口完全溶化 魚味重 一定encore十次呢到好出色✨估你晤到小店啲質素禁出色 係我近期食過數一數二嘅壽司店 性價比超高 記得記得要book 枱✅Bookmarked 鮪世市場 (旺角) (旺角)旺角花園街3-5號鴻威大厦地下10-11號舖
✅芝麻雞翼 $48
好出色既痛風刺身海鮮丼 有超過十幾款魚生 🤭
✅大拖羅壽司
入口即溶 油脂係口中停留 好正 滿口魚油
✅燒左右魚邊壽司
鮪世市場 (旺角) (旺角)
旺角花園街3-5號鴻威大厦地下10-11號舖