2021-09-03 1174 views
為左同公司同事慶祝,早一個星期前就book左位食極尚大瀛喜慶祝,所以一去入到就有位入,不過現場好快就滿座,所以都係建議返要Book位。咁黎到放題店一定要食刺身啦,一般既刺身都有,比較特別既係北寄貝,比較小用。芝麻雞翼、紫芋丸、炸榴槤都係必選既野,係大瀛喜依到都非常出色。鹽燒牛舌都係其中一樣係咁點既野,非常惹味。羊架我覺得係咁多野之中性格比最高,一黎出面食都貴,二黎大瀛喜都整得好味,所以每次都叫好多件。炸鮮奶好特別,第一次食估唔到幾好味。蝦多士拎黎打卡真係一流。而大瀛喜依到最特別仲有鮑魚食,一班同事都忍唔住叫左好多件黎食。極尚大瀛喜真係比同區既放題既性價比高好多,所以我諗如果下次係觀塘再食放題都會再黎。

芝麻雞翼、紫芋丸、炸榴槤

燒牛舌

鹽燒牛舌都係其中一樣係咁點既野,非常惹味。
烤羊架

,所以每次都叫好多件。
炸鮮奶

炸鮮奶好特別,第一次食估唔到幾好味

蝦多士

蝦多士拎黎打卡真係一流。

花膠扣鮑魚

醉鮑魚

鹽酥雞
2021-09-02
$250 (Dinner)
芝麻雞翼、紫芋丸、炸榴槤
燒牛舌