2023-07-24
🔹海鮮呢度有五款海鮮包括波士頓龍蝦、松葉蟹腳、藍青口、翡翠螺 同蝦。龍蝦爆哂膏賣相吸引而且食落有鮮味;蝦肉彈牙;蟹腳都啖啖,絕對值回票價😋😋🔹刺身呢度刺身包括:三文魚、甜蝦、鯛魚、吞拿魚、希靈魚,食落都好新鮮😙🔹前菜沙律呢度有幾款芝士,都幾好食同特別,而另外三款火腿都唔錯,牛脷凍腸口感味道都好特別,值得一試👍🔹燒烤燒烤區包括:多春魚、茄子、菠蘿、串燒、牛仔骨、羊架、大蝦、燒蠔等等。我覺得牛仔骨最值得食的,超級香,加咗五香粉食落好惹味🤤🤤🔹熱葷呢度既熱葷有齊中西印日唔同菜式,我最鍾意既都係燒味😍😍 呢度個乳豬真係好正,外皮超級脆!肉質超嫩滑!忍唔住拎左幾次🤪🤪西式方面,酥皮盒都幾有驚喜,而咖喱牛腩燜得超入味又軟腍,加埋塊手抓餅一起食,真係好正呀😚😚😚🔹甜品甜品選擇都花多眼亂,有雞蛋仔、麵包布甸、豆腐花、椰撻同蘋果吉士撻,另外仲有各式西餅、楊枝甘露同埋多種口味既雪糕🍦而且全部味道都唔錯。而且呢度每日8點仲有限量甜品———火焰雪山的,又有得打卡,又好味道👅我覺得呢間自助餐好抵食,應有嘅都有齊,以呢個價錢嚟講其實真係值得同屋企人來試下😋😋
🔹海鮮
🔹刺身
🔹前菜沙律
🔹燒烤
好惹味🤤🤤
🔹熱葷
🔹甜品
甜品選擇都花多眼亂,有雞蛋仔、麵包布