2022-02-02 453 views
年初二天氣落雨又凍想飲杯熱飲暖胃,於是叫咗杯外賣鐵觀音奶茶少甜。成間鋪頭店員都好後生,態度好一般,落單企到枱前面等佢玩完電話再理我由落單到整好時間唔耐,5分鐘內整好。可惜店員沖完飲品我即刻拎上手已經唔係熱,杯頂既膠面正常熱飲都會滾,呢杯係直情一點暖都冇。返到屋企5分鐘內,開黎試飲,凍過沖涼水…低過體溫! 呢杯真係熱飲? … 係咪後生仔女唔怕凍?😓😓😓我諗我老啦⋯⋯呢次唔係第一次係呢間分店買,之前試過買一杯凍飲奶茶,望住入面職員整飲品整錯,都只係倒左面頭嘅再同我加返新嘅上去,店員都知我望到,都係無動於衷,照俾我🙄🙄味道亦唔好,淡到無味好似水。🥴🤢唉今次又倒錢落海,攞黎賤…..😂😂如要飲台式飲品,行過盈豐園會好好多,只係今次唔知個邊有冇開照買呢間,怪自己吧⋯⋯🤧🤧
由落單到整好時間唔耐,5分鐘內整好。

🙄🙄味道亦唔好,淡到無味好似水。🥴🤢
唉今次又倒錢落海,攞黎賤…..😂😂
鐵觀音奶茶
2022-02-02
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)