2022-05-11 1535 views
平時搭巴士都經過呢間舖, 望到之前生意都ok, 呢排就好似大不如前,唔知咩原因呢! 唔洗排隊就即管試試。 本來都幾期待,media講到好好味咁。因為第一次幫襯,真係比個女收銀員嚇死,形容一下收銀員是整頭金色頭髮,身形比較巨型的,我一如以往的正常地叫餐, 一黎就好似得罪左佢咁,佢不斷勁惡勁大聲咁問 "咩話" " 咩話" 勁冇禮貌, 跟住佢講比幾錢既時候突然勁細聲, 聽唔清楚, 就同佢確認一次, 佢即刻勁惡咁覆我, 今次終於聽到幾錢, 癡線, 完全唔知佢發生咩事。一般出街都好難經歷到咁瘋癡既遭遇, 咁簡單既流程都突然變得恐怖。 跟住肥收錢員即時跟2個同事傾偈, 講左幾句即刻行埋一齊咬耳仔, 講完3個人即刻望住我,其實簡簡單單買個外賣, 佢地需要搞咁多野咩。 講番食物質素, 我叫左巨無霸+薯條 , 不偏不倚地評論, 塊牛肉偏乾, 雖然係粗薯條, 但都炸得幾硬下, 結論係唔啱我口味,但呢個價錢都唔算太貴, 所以性價比屬於一般。第一次幫襯呢間店舖既最深處印象係女收錢員好惡好冇禮貌, 好鐘意搞小動作, 未幫襯過既奉勸唔好幫襯, 因為你唔熟佢地餐牌, 絕對*唔可以問*, 否則會有恐怖既後果, 食物

" " 咩話
" 勁冇禮貌, 跟住佢講比幾錢既時候突然勁細聲

,但呢個價錢都唔算太貴, 所以性價比屬於一般。

, 因為你唔熟佢地餐牌, 絕對*唔可以問*
, 否則會有恐怖既後果, 食物果d我已經冇咩印象了。