2022-10-12 16 views
放假係屋企冇野做瞓到黃朝白晏,覺得肚餓呀!同媽媽落去壹號餐廳食下午茶,餐廳位於屯門青善街4號康景花園地下12-24號舖。麻辣雞丁公仔麵,麻辣雞丁好夠味,配公仔麵,經典港式口味,香港人明啦!火腿奄列多士,奄列包到脹卜卜,賣相非常靚,多士條厚多士嚟架,所以超有咬口。特色熱狗🌭️熱狗好大隻,麵包烘熱左,外皮香脆,裹面非常軟熟,大大條熱狗腸上面吱滿茄醬和芥末醤,仲夾了一堆沙律菜和幾片蕃茄,咬落去醬汁流出面,沙律菜的清爽口感和熱狗腸好配搭😋……我知女仔鐘意吃菜,唔怕,餐廳仲有一堆新鮮的沙律菜配日式芝麻醬,満足曬我地的口味。凍檸茶少甜,檸檬和茶的苦澀味好正。熱奶茶☕️多奶,所以好夠奶味。餐廳有好多唔同選擇,下次再黎食過。

餐廳有好多唔同選擇,下次再黎食過。