2022-04-11 516 views
係一個平日寧靜下午嚟到西營盤,搵到呢一間簡約日式格局嘅小店,原來係一間專食日式三文治嘅快餐店~首先喺簡而精嘅Menu上揀選心儀嘅包,每個包加十蚊就可以升級套餐,有一款小食仲要加埋一杯嘢飲🤩今次我想推介嘅係黑松露炒雙蛋包😋呢度三文治嘅麵包係即叫即焗,外面鬆脆入面保留到鬆軟,soft bread已經為佢加咗唔少分數👍麵包入面嘅係滿滿嘅黑松露香氣嘅香滑炒蛋同芝士,味道配合得啱啱好唔會過膩,滿足又飽肚☺️熱辣辣又厚實嘅粗薯條,一定要點佢哋提供埋嘅蛋黃醬,更加突出香脆薯條嘅味道😊再飲埋茉莉花茶,茉莉花嘅香氣襯托休閒嘅下午~總括嚟講佢哋絕對係「用心做包」,有機會一定會再返嚟☺️
今次我想推介嘅係黑松露炒雙蛋包😋
炸薯條
黑松露炒雙蛋包
2022-04-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$45 (Tea)
炸薯條
黑松露炒雙蛋包