2024-07-21
今次去咗 cozycoffee 環境舒服之餘,仲有個Bar 枱位坐,整體感覺好舒服😌我哋試咗幾款野食,大家都可以去試吓👍🏻Cozy Salad 🥗 有煙燻鴨胸,新鮮orange加沙律菜,配上橙味油醋,整體來講好fresh😬帶點酸酸甜甜Double Egg Benedict on Sourdough 🍞我哋揀咗Parma Ham & Creamy Spinach🤗一切開就係流心蛋🐣湯種麵包比坊間軟熟,可以見到佢嘅麵包洞洞較多🍞所以先會咁柔軟。Rose Latte 🌹個玫瑰花拉花圖案,靚到唔捨得飲。喜歡咖啡的我,咖啡帶有濃濃嘅玫瑰花香氣,同咖啡好撘👍🏻👍🏻超值推薦All Day Breakfast 🍳 湯種麵包用上牛油去烘,外脆內軟。比一般方包多士好食好多👍🏻👍🏻大啡菇🍄🟫好有菇味😬另外呢度仲可以帶埋寵物一齊去食tim 🐶店內仲有寵物嘅零食買,可以俾你同佢一齊享用👍🏻
仲有個Bar 枱位坐,整體感覺好舒服😌
我哋試咗幾款野食,大家都可以去試吓👍🏻
Cozy Salad 🥗
Rose Latte 🌹
個玫瑰花拉花圖案,靚到唔捨得飲。
All Day Breakfast 🍳