2019-12-04 433 views
呢個星期特別倦 公司好多野做,終於!爬至去我心愛嘅星期六曰,一定要好好放鬆善侍自己,上星期見facebook有個fd po手工啤好正而且見d相環境唔錯,一於去試吓先!平時好少黎西營盤呢區黎到至發覺原來都幾幽靜~一入到去 就見到一排大大個銀色嘅練酒筒,同酒筒,自家製手工啤我黎啦!嘆個靚tea先,Menu有各種唔同嘅手工啤 花多眼亂,小食,pizza,甜品都好多選擇!既然花多眼亂 心大心細倒不如試一set6杯細啤酒,慢慢細嚐下每種都有獨特的啤酒香麥香!男士同女士嘅口味都會唔同架!炸得好好嘅炸雞!仲要大件夾抵食!份量比起一般多,真心必點!雞件炸得鬆脆,一d都唔厚粉,入面嘅雞肉keep住juicy嫩滑,配上泰式嘅醬,酸酸甜甜冇膩感!好正!迷你Burger X3小件入面嘅漢堡好有牛味,漢堡唔會煎得太乾,雖然看似迷你,但份量都唔少架!辣肉腸Pizza黎到黎新鮮熱辣架!薄㧗底加上面面芝士同辣肉腸,味道不錯!冰凍雪糕放喺暖暖嘅Brownies 上面凍熱凍熱嘅口感好好,一啖一啖香濃朱古力味嘅brownies 沾上一啖又一啖vanilla 雪糕,仲不時咬到鬆化合桃Yummy yummy!
呢個星期特別倦 公司好多野做,
終於!爬至去我心愛嘅星期六曰,
一定要好好放鬆善侍自己,
上星期見facebook有個fd po手工啤好正
而且見d相環境唔錯,一於去試吓先!
平時好少黎西營盤呢區
黎到至發覺原來都幾幽靜~

一入到去 就見到一排大大個銀色嘅練酒筒,
同酒筒,自家製手工啤我黎啦!

嘆個靚tea先,
Menu有各種唔同嘅手工啤 花多眼亂,
小食,pizza,甜品都好多選擇!

既然花多眼亂 心大心細
倒不如試一set6杯細啤酒,
慢慢細嚐下每種都有獨特的啤酒香麥香!
男士同女士嘅口味都會唔同架!

炸得好好嘅炸雞!仲要大件夾抵食!
份量比起一般多,真心必點!
雞件炸得鬆脆,一d都唔厚粉,
入面嘅雞肉keep住juicy嫩滑,
配上泰式嘅醬,酸酸甜甜冇膩感!
好正!

迷你Burger X3小件
入面嘅漢堡好有牛味,
漢堡唔會煎得太乾,
雖然看似迷你,但份量都唔少架!

辣肉腸Pizza
黎到黎新鮮熱辣架!
薄㧗底加上面面芝士同辣肉腸,
味道不錯!

冰凍雪糕放喺暖暖嘅Brownies 上面
凍熱凍熱嘅口感好好,
仲不時咬到鬆化合桃
Yummy yummy!