舖頭細 可以坐室內或都室外 推薦室外 涼涼地 非常通爽 應該係家族生意(?) 落單行去收銀處落 自己serve自己 自己攞碟仔碗仔斟水*明太子冧雞翼意粉 $72明太子雞翼有兩隻 起骨塞入明太子 落單即焗 外皮香脆 色澤均勻 調味香濃 明太子辛辣 配搭好好 滿分原本只需等20分鐘 但係佢話今日焗雞翼唔記得左開下火 要加時間再焗 結果等左40分鐘意粉好大碟 我一碟食唔曬 質地稍冧 味道麻麻地 得香草同淡忌廉味 調味唔夠 冇汁乾身 如果一啖雞翼一啖意粉 味道都可以接受*包飲品一杯 熱檸茶 茶底香 唔係好苦好澀嘅茶 檸檬唔澀少少酸 浸耐左都唔會澀
明太子冧雞翼意粉 $72
明太子冧雞翼意粉
2020-03-02
$72 (Lunch)