2019-03-18 58 views
咖啡弄系其中一間大食妹鍾意食嘅台式cafe之一而家去親Cafe行很地一家人都要兩舊水先可以落樓,但係咖啡弄一個甜品都係賣緊幾十蚊咋雖然最低消費每人一杯飲品,但係相比起其他同區Cafe比,價錢同埋性價比絕對係高好多<草莓冰淇淋鬆餅$60> (好味:4/5) (抵食:4/5)大食妹好鍾意食厚身嘅鬆餅,所以咖啡弄嘅鬆餅就最就最啱我口味!雖然鬆餅係甜品,但係絕對可以當主食!四塊鬆餅基本上已經等於兩份格仔餅嘅份量,再加埋雪糕同埋cream其實係飽肚鬆餅外脆內軟,烘到微微熱加埋雪榚一起食,冷熱交溶, o shiii nei 味道份量一流,價錢更加係靚!60蚊四大塊鬆塊,出去食個普通甜品都食唔到 推介大家行街行到累累地可以去high tea
咖啡弄系其中一間大食妹鍾意食嘅台式cafe之一

推介大家行街行到累累地可以去high tea