2019-10-09 162 views
我地到旺角行左一陣街,見有D攰,又想坐低抖抖,於是就搵到依間cafe。入到去啲裝修好休閒舒適嘅感覺。坐低睇完menu就叫左香辣茄醬鴨胸扁意粉、雞肉牛油果意大利飯同薯條。香辣茄醬鴨胸扁意粉 - 番茄汁再加上少少碎蕃茄,再加上煙鴨胸炒成,意粉份量適中。雞肉牛油果意大利飯 - 牛油果果肉軟滑,營養價值十分之高,意大利飯 上還配有芝士片,增添鹹香!!一口意大利飯,比一般的帶點硬身口感十足,忌廉汁非常Juicy。另外,本身想叫黑松露薯條,但朋友唔中意黑松露,所以叫左個普通薯條,坐下傾下計,一食就知係新鮮薯仔之作...好味道。Pineapple Fizz - 鮮淡黃色的菠蘿,再加上梳打水的碳酸氣,不失為炎炎夏日嘅最佳透心涼冰凍飲品。