2008-12-28 21 views
我地一行5人於24號入南丫島, 當然去前上openrice做足準備先啦!~由於我地到達時已經3點, 所以各位團友都非常肚餓(除左一個暈船浪既友人)因為我地都想食d特色d既野, 所以一去到就即刻搵呢間舖頭我地叫左羊肉卡巴, 雞肉卡巴, 特色羊肉卡巴, 墨西哥pizza同芝士薯條其實特色同唔特色只差在多左d炸過既蔬菜同d卡巴整碎左d羊肉真係唔錯, 好juicy好入味, 同埋唔算十分so, 連我唔食羊肉既人點左sour cream都食到!~另外一個醬就比較辣不過d雞就麻麻啦!~好"鞋"同無咩味至於個pizza就好熱好脆, 不過都係唔夠味, 無咩芝士味同茄汁味!~可能我地食慣濃味!~個芝士薯條反而覺得唔錯, d薯條即炸脆卜卜熱辣辣, d芝士係上面慢慢溶, 不過如果可以用d濃味d既芝士會更好!~我覺得比某瘋薯好味起碼d薯條係脆, 因為本人比較喜歡食脆既薯條而且份量亦較多我地都轉左檸檬特飲, 本來想試蘋果不過賣哂, 個檸檬特飲都ok!~有d似加左檸檬汁既柚子蜜!~
因為我地都想食d特色d既野, 所以一去到就即刻搵呢間舖頭
其實特色同唔特色只差在多左d炸過既蔬菜同d卡巴整碎左
不過d雞就麻麻啦!~好"鞋"同無咩味