2022-11-15 184 views
平時假日經過已經好想食蟲二,但每次都好多人排隊,今次平日經過終於唔使等位,好感動!🥹🥹蟲二有分戶外同室內用餐,可能因為係活化左既上海街618上面, 餐廳周圍都充滿藝術氣氛,啱哂文青們打卡坐低傾下計,今次店員安排左我同朋友坐係室內裡面,如果天氣涼涼地坐係出面曬下陽光就最舒適啦!🥰🔸半湯烤豚冷麵配蒟蒻拉麵 🔸$155軟熟火灸叉燒、秋葵、慢煮蛋3款配料加埋爽口彈牙蒟蒻拉麵,涼浸浸食落好Fresh,而且低醣小澱粉,食落無罪惡感😎🔸肉桂朱古力西多士🔸 $98甜品控可試!打卡必點,朱古力醬配上麵包西多士,有甜絲絲感覺🤍🔸蟲二酒釀桂花啡🔸 $55桂花咖啡Tonic加埋底部有酒釀糯米,口內充滿桂花香,煥然一新Feel🌸🔸白葡萄茶🔸 $55聞落有淡淡白葡萄香,而且可以refill 熱水係茶壺🫖

🔸半湯烤豚冷麵配蒟蒻拉麵 🔸$155
半湯烤豚冷麵配蒟蒻拉麵

🔸肉桂朱古力西多士🔸 $98

🔸蟲二酒釀桂花啡🔸 $55

🔸白葡萄茶🔸 $55
聞落有淡淡白葡萄香,而且可以refill 熱水係茶壺🫖

半湯烤豚冷麵配蒟蒻拉麵