2009-01-14 8 views
為著專注一點清舊債(功課) & 預備新賬(下週要交的功課) 下午去了愛去的St. Peter City吃了個超拉長版dinner由4點坐到11點幾... 由cake食到熱檸蜜...都係同一個餐:金字塔黑朱慕士cake (跟餐 + $18)咖啡 (入會時送的優惠卷)南瓜湯 + 蒜蓉包一片迷你沙律d餸將意粉埋葬左既「招牌抄意粉」 <<第一次試, 好好味!! d洋蔥好甜呀!!>>雞中翼兩隻 (老細送的)熱檸蜜一壺另記此店有heart之處:1. 開左部notebook, 上唔到網, 老細好有耐性地check機(我部機 & 佢地自己既機), 最後多謝佢搞掂左~ 我可以好好的上網做野~2. 本黎因為唔想一個人霸住個d梳化位, 所以打算坐高椅, 但老板見反正都未有咩人, 便建議坐較舒服的梳化~ (其後便緊接來了兩批人, 但仍不會要求我離開一件生人霸六人梳化椅的位置~)3. 埋單時, 老細見我眼訓到... 咩咁... 本黎請飲杯咖啡, 但實在太夜 & 太飽了... 謝完又謝一番好意, 便謝拒了咖啡~!! (老細實在太好人了~~).....etc. (太夜, 好眼訓...
為著專注一點清舊債(功課) & 預備新賬(下週要交的功課)

由4點坐到11點幾...
由cake食到熱檸蜜...
都係同一個餐:
金字塔黑朱慕士cake (跟餐 + $18)
咖啡 (入會時送的優惠卷)
南瓜湯 + 蒜蓉包一片
迷你沙律
雞中翼兩隻 (老細送的)
熱檸蜜一壺

另記此店有heart之處:
etc. (太夜, 好眼訓... 下次再去時再補充下~)
總之, 每次也有非常好的接待~!!
金字塔朱古力慕士, 朱朱味夠濃
裏面慕士 & 慕士 & 海棉蛋糕, 不算太甜
$91 (Dinner)
金字塔朱古力慕士, 朱朱味夠濃
裏面慕士 & 慕士 & 海棉蛋糕, 不算太甜
  • 薯蓉(超勁推介)
  • 招牌抄意粉
  • 羊架(我怕"蘇"都覺得ok)
  • 牛仔骨
  • 花茶