2016-02-05 309 views
今日三母女去行街,係行之前當然要醫下肚先啦!本身諗住食隔離間韓國餐廳,但見到要等位,咁啱就見到呢到唔使等位,就拿拿聲入左去先叫左3個lunch set,本來想叫多個拼盤,但怕食唔哂,所以拼盤就留番下次lu~ 跟set既南瓜湯:淡左d,要加番d鹽先飲到d味 夏威夷pizza:估唔到個pizza最先上,薄批,個批底外脆內軟,而且都幾多芝士下,仲有菠蘿蜜桃同火腿,唔錯! 泰式紅酒燒汁牛肋肉飯:個汁幾特別,有d香茅味,配埋落個燒汁到幾夾幾惹味,牛肋肉我食到有一舊幾un,但其餘個d都淋既 牛扒:呢個雖然$138,係lunch黎講算貴左少少,但呢塊牛扒真心推介!我地叫左5成熟,黎到啱啱好,好淋身,外層仲有少少焦香,脂肪亦都好平均,淡淡都食到油香,而且成塊都無筋,薯角啱啱炸起,加埋哂好正!呢到lunch都算滿座,但就唔會食到好趕好急,坐得都幾舒服,加埋d裝修感覺都幾悠閒,食物質素亦唔錯,得閒黎呢到食番個lunch都係個唔錯既選擇

跟set既南瓜湯:淡左d,要加番d鹽先飲到d味