2018-05-08
今晚同阿哥黎個燭光晚餐,佢帶我黎金鐘一間商業大廈裏面嘅bricklane,幾chill幾舒服!有個area for小朋友,好細心!假日for一家大細黎lunch都唔錯!阿哥叫左set menu,幾抵食。我想試下其他野,所以散叫,之後一齊share!crabmeat tomato salad $158個suace係passion fruit 整的,幾refresh幾特別!同啲crabmeat又真係幾夾喎!kobe rib eye $345叫左medium rare, 阿哥好鐘意,話一咬已經知係靚野!我冇佢咁識食,不過都覺得好香好好味。仲要勁大塊!orange cheesecake $52我入餐廳前見到出面個蛋糕櫃已決定非叫甜品不可!呢個cheesecake可能係因為orange flavor嘅原因,所以一啲都唔heavy!好滿足!Bruch menu幾吸引,下次再一家人黎捧場!
crabmeat tomato salad $158
kobe rib eye $345
orange cheesecake $52
Bruch menu幾吸引,下次再一家人黎捧場!