2014-02-16 1420 views
同老公睇完畫展之後經過銅鑼灣韓點,好開心所以入去試吓,開心嘅原因系因為我哋幫襯開紅磡老店,好喜歡以前韓國老闆他們對客,對食物的態度。可惜CWB小店換來的係一肚火! 因為時間尚早大概五點半,未係食晚飯時候所以就入去叫了一客大的杯杯雞兩個人share。$35 只比了一個半滿的杯,而且D雞係冷冰冰,麵粉又厚厚,同我哋平時係紅磡韓點食嘅又熱又脆嘅杯杯雞簡直天淵之別!因為啲雞唔熱,所以D醬汁都好杰撻撻,食落去個口感非常奇怪,總之就係失望之作!咁小分量我哋都選擇唔食晒,因為味道真係好差!最最最令我老公憤怒嘅就係佢地趕客!我哋係紅磡堂食排長龍那個年代都未試過有咁嘅待遇。我們坐下無耐,佢就已經要趕走隔離一個單身少女,人哋食完野都冇三十秒已經叫人走,因為有其他客係出邊等喎。當我哋嘅杯杯雞送出嚟嘅時候,同樣係那位冇禮貌的侍應竟然問都唔問就把我哋張枱移位,仲叫我地兩個人坐埋一邊。大佬呀,無位點坐埋啊!所以我老公同佢講我哋會食好快,食完就走唔搬,佢好唔憤氣地行開。我哋都好合作嗱嗱臨食完走,我仲carry D垃圾諗住掉入垃圾桶,點知呢位阿姐好大力咁係我手上搶走我個紙盒,一粒聲都唔出。嘩,呢種服務態度再加上食物

我哋都好合作嗱嗱臨食完走,我仲carry D垃圾諗住掉入垃圾桶,點知呢位阿姐好大力咁係我手上搶走我個紙盒,一粒聲都唔出。嘩,呢種服務態度再加上食物質素實在係要俾個 F佢地!
2014-02-16
$35 (Tea)