(Non-member)
2008-02-16 3 views
情人節收工後,夜晚八點約左男朋友係銅鑼灣食飯,我地唸住食壽司,但板前多人到爆,於是行左陣,見到統統對面有間壽司店,係冇Booking 既情況下去呢間壽司店。等左二十分鐘終於有位,入到去個場覺得好細,呢間壽司店佢地啲員工話新開,所以冇餐牌...咁謂有點紙囉...啲野食都唔係等左好耐就有,除左個鵝肝同特上海鰻比較慢啲,我叫左個女仔幫我跟,好快就有啦! 好開心,因為我最鍾意食鵝肝壽司,個女仔好好人家,佢見到我男朋友送花比我,驚我坐迴轉唔夠位放花,好helpful 地幫我keep 起啲花,差唔多食完既時候,我叫埋單,仲幫問我有冇野未來,最欣賞既一樣野係,我男朋友係用信用卡埋單,佢過到來同我男朋友講"兩位多謝哂,黃先生請簽名"。竟然有咁細心既人,我食咁耐野都係第一次遇到,事後問呢個女仔叫咩名,佢以為我想投訴,而家答你答覆你公司唔係呀,我想讚你地呢位員工--亞塋。咋日情人節,呢間野既食物水準拍得住板前,價錢亦唔算太高,呢個係估唔到,日後我都會再來。