2017-02-16 432 views
情人節不想訂位, 又不想排隊, 因此選擇了食壽司, 六時多到達, 直接可以入座!  重點係: 情人節都有半價!  店內座位大而且舒適, 2人都可以坐四人卡位, 唯一美中不足的是限時90分鐘, 有點趕, 不過情人節的晚上不能要求更多了。 珍寶帆立貝 - 老公勁like, 味道鮮甜, 肉質彈牙, 珍寶size相當有口感, 我覺得佢係monster sushi既鎮店之寶 劍魚腩 - 無魚味 芒果花之戀 - 芒果同三文魚味道非常夾! 加上脆脆蟹子增加口感, 好成功既組合! 珍寶甜蝦 - 好甜同好有膠質 牡丹蝦 - 質地同甜蝦好似, 好膠質, 好味 左口魚邊 - 得個油字, 無魚味 北寄貝,赤貝,馬刀貝,象拔蚌, 赤肉螺 - 無味又乾 蝦鹽墨魚 - 墨魚新鮮爽口 黑松露三文魚 - 唔好期待有黑松露味,件燒三文魚都算唔錯 鰻魚玉子燒 - 鰻魚太少食唔出味道, 一般 赤海蝦 - 爽口, 我覺得一般, 老公好鐘意 油甘魚腩 - 唔錯 三文魚腩刺身 - 都幾厚, 算係肥美 蝦膏甜蝦海膽軍艦 - 甜蝦正蝦膏香海膽甜, 奇妙既組合! 食完真係齒頰留香, 唔捨得飲水沖走個味。 食完飽到上心口,眼見仍有很多空位

劍魚腩 - 無魚味
珍寶甜蝦 - 好甜同好有膠質
牡丹蝦 - 質地同甜蝦好似, 好膠質, 好味
左口魚邊 - 得個油字, 無魚味
北寄貝,赤貝,馬刀貝,象拔蚌, 赤肉螺 - 無味又乾
蝦鹽墨魚 - 墨魚新鮮爽口
黑松露三文魚 - 唔好期待有黑松露味,件燒三文魚都算唔錯
鰻魚玉子燒 - 鰻魚太少食唔出味道, 一般
赤海蝦 - 爽口, 我覺得一般, 老公好鐘意
油甘魚腩 - 唔錯
三文魚腩刺身 - 都幾厚, 算係肥美
蝦膏甜蝦海膽軍艦 - 甜蝦正蝦膏香海膽甜, 奇妙既組合!
食完真係齒頰留香, 唔捨得飲水沖走個味。
食完飽到上心口,眼見仍有很多空位,以為唔會趕我地交枱, 點知 90分鐘一到就請我地埋單 。 離開時出面排長龍, 唔想排隊的話記得早點到啊!
2017-02-14
$250 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day