2017-02-28 204 views
約左朋友食飯, 6PM肚餓又未夠鐘食飯, 行經附近睇下有咩小食,之前都有幫襯開, 最LIKE 積及橙味, 不過見佢有限定野就試下.可能岩岩6點, 好多人未放工, 竟然唔使排隊, 之前幫襯呢間同太子果間都要排, 所以等左5分鐘左右就有得食~~平時食玫瑰花茶呢類既食物會覺得個味會好化學同假, 但呢款又ok, 起碼聞同食都覺得佢朕玫瑰味都係天然,唔係香精味,內裡仲有d茶碎, 但食落又唔係好食到,  而且佢亦做到外脆內軟~講真28蚊食底雞蛋仔真係好貴下, 不過摩豆既質素不嬲有番咁上下, 耐唔耐食都可以接受~~留左d比朋友試, 嘴刁既佢都覺得唔錯~~
留左d比朋友試, 嘴刁既佢都覺得唔錯~~
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)