2023-02-13 19 views
情人節仲未諗到去食咩?搵到一間超級高級嘅意大利餐廳,如果想氹女朋友開心,跟我去依間一定掂!喺中環地鐵站行大概7分鐘至10分鐘,位於蘇豪區內,好易搵💕高級的享受就係連黑醋都有分三個年份俾我選擇,分別係12年、25年、同埋50年🤣🤣🤣我就真係好少去高級餐廳食,所以這個體驗都唔錯,而且店員會耐心咁介紹😋😋我最鍾意都係50年嘅黑醋,愈耐愈有味道,另外橄欖油係全球產量只有2000支嘅橄欖油😚😚今次真係出咗嚟見識見識啦😉😉🤩北海道帶子配新鮮黑松露好食好食!新鮮黑松露香味比較樸實,唔會搶咗帶子嘅鮮甜味😀😀見到店員係咁刨黑松露俾我,心裏面有一點暗喜🤭🤭🤩T骨牛肋眼好少餐廳可以做到五成熟,這間餐廳牛肉高質,識落大有牛肉的投資香,又唔會太肥膩☺️☺️🤩馬鈴薯和蘆筍配菜選了馬鈴薯和蘆筍,一開始因為怕唔夠飽,所以叫啲飽肚嘅嘢食,不過最後都食唔晒😛😛😛甜品有多款款式,有藍莓奶凍, 提拉米蘇,仲有nutella 酥,仲有啲自家製朱古力,為我的晚餐畫上完美的句號🥰🥰
喺中環地鐵站行大概7分鐘至10分鐘,位於蘇豪區內,好易搵💕

🤩北海道帶子配新鮮黑松露