2020-11-29 272 views
今次嚟到主打地中海菜嘅餐廳食lunch,而家用Openrice book位有全單7-8折,Lunch Set ($188加一) 包咗Daily Soup、Main Course、Daily Dessert及一杯飲品。📍Daily Soup🎃忌廉南瓜湯:味道正路,食到南瓜味嘅,不過唔夠熱好食指數:3.5/5📍Main Course🦞Lobster (+$48):上嘅時候真係幾surprised,因為我完全無諗過碟意粉會成隻龍蝦咁上😳😳 龍蝦頭有幾多膏,可以叉出嚟撈意粉。龍蝦鉗廚師有事先拍開咗,所以都幾易叉開嚟食,而龍蝦尾就只係單純嘅裝飾意粉本身都有同龍蝦肉一齊煮,而家再加埋龍蝦膏一齊食非常鮮味,龍蝦肉食落好彈牙,配埋個意粉真係幾好食😋😋好食指數:4.5/5📍Daily Dessert Tofu Tart:本身聽waitress介紹話呢個tart唔會太甜,但係我食落覺得真係甜咗啲😵不過佢嘅豆腐味係幾出嘅好食指數:3.5/5🌸 呢度環境幾安靜,好適合情侶嚟約會🥰抵食指數:3.5/5環境指數:4/5推介指數:4/5

📍Daily Soup🎃忌廉南瓜湯:
忌廉南瓜湯

味道正路,食到南瓜味嘅,不過唔夠熱

好食指數:3.5/5

📍Main Course🦞Lobster (+$48):
Lobster

好食指數:4.5/5

📍Daily Dessert Tofu Tart:
Tofu Tart

好食指數:3.5/5

🌸 呢度環境幾安靜,好適合情侶嚟約會🥰

抵食指數:3.5/5
環境指數:4/5