情人節當晚到訪,好明顯係開多左好多好多檯,近到聽到曬隔離講詳;有人問係咪overbook 左,仲要好自豪咁答話因為今日仲有人打黎訂位所以多人啲... 「多人」到無位坐咁濟  廚房擺明應付唔到,湯同埋沙律隔成45分鐘先到:個個所謂三文魚紅菜頭湯其實乜味都無,淨係得個紅字。話到明係oyster bar, 但係「刺身」一 d都唔新鮮。main course 超級普通,完全唔值個個價。 甜品仲好笑,叫做romantic apple of my eye - 個侍應自己講完都忍唔住笑。其實我覺得最令人嬲嘅係佢完全同索價不成正比,想賺多啲就無理食客感受- 環境惡劣,食物唔精緻加唔好味,服務唔貼身。情人節都預左俾人收貴d, 但係如果你係要收人呢個價,就要有返適當嘅質素;一係你就全場逼爆,收返茶餐廳價錢。 我地走個時見到第二輪開始左半個鐘條隊都仲係排到出餐廳 - 真係慘,俾晒訂金都要等。

2018-02-14
$1000 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day