2016-04-03
好姊妹心情不佳,做姊妹既誓死相陪,於是乎黎左mini club醉一醉呢個桃紅反轉巴黎鐵塔謀殺左我地幾個女士不少菲林海鮮拼盤 $298生蠔 $148/4隻首先當然黎啲凍盤同生蠔先生蠔鮮甜爽滑,淡淡既海水味海鮮拼盤有半隻龍蝦,半隻睡蟹,藍青口,加拿大翡翠螺,法國翡翠螺,鮑魚,鑽石蜆,玫瑰蝦,非常豐富!龍蝦彈牙啖啖肉,好多膏睡蟹仲誇張,半隻全是膏,鮮甜又甘香~~strawberry me $108由rum,tequila rose,milk,strawberry puree 調製既cocktail,酒味不濃,酸酸甜甜很易入口,粉紅可愛既外表十分討好,最得女士款心!drink mud? $108由baileys,milk chocolate syrup,dark rum調製而成,如果沒有加入右邊的小杯酒,左邊的盆栽是酒精很微的朱古力baileys沙冰,姊妹酒量不好,所以只加了少少,她說味道很不錯!獅子山下 $63香港既手工啤,較淡口且充滿果香味,也是很適合女孩喝的呢海之幸福摩天輪 $87被賣相吸引了,巴黎鐵塔加埋摩天輪真係好靚啊!每卡都裝著不同既炸海鮮,蟹鉗,魚餅,魷魚等等。炸得金黃,香脆可口
生蠔 $148/4隻
首先當然黎啲凍盤同生蠔先
生蠔鮮甜爽滑,淡淡既海水味
由baileys,milk chocolate syrup,dark rum調製而成,如果沒有加入右邊的小杯酒,左邊的盆栽是酒精很微的朱古力baileys沙冰,姊妹酒量不好,所以只加了少少,她說味道很不錯! 獅子山下 $63
香港既手工啤,較淡口且充滿果香味,也是很適合女孩喝的呢 海之幸福摩天輪 $87 被賣相吸引了,巴黎鐵塔加埋摩天輪真係好靚啊!每卡都裝著不同既炸海鮮,蟹鉗,魚餅,魷魚等等。炸得金黃,香脆可口,送酒最好不過了。 墨西哥卷餅 $71
左邊是香芒煙三文魚,右邊是燒雞配紅腰豆酸忌廉,兩款味道都清新可口,後者由其好吃,燒雞微辣有泰式的味道,配上軟腍既紅腰豆同吃味道很配。吃完炸海鮮,吃這個感覺很輕怡呢 跟好姊妹又過了唱所欲言的一晚,希望妳快快開心反!