2015-05-22 196 views
下午去完迪士尼,天氣又熱,同女友坐東涌線出番尖沙咀,直接放棄晚飯諗住去食冰品,就話食甜品工房(因為上幾次去都無乳酪,只得雪糕,所以無食幾次)去到門口即問有無乳酪賣,店員話有就即刻拎飛等位,入到去立即叫左個黑色情迷,本人係朱古力迷,所以以朱古力為題既黑色情迷就最適合我,等左10分鐘就有得食,時間唔算耐,指定動作當然相機先食,食完一層乳酪涼一涼先,中間仲有oreo同脆米,正呀!女友叫左個藍莓乳酪,雖然都甜但我始終覺得我個個oreo配乳酪好食啲,之前試過一次配雪糕麻麻地,都係乳酪酸酸地先好食埋單$120都okay可以接受,一星期一次過下口癮就算:)店員服務態度一般,服務質素不算太好,不過考慮到只係食甜品所以無太大介意,美中不足係天時暑熱要係門口等25分鐘先有位建議平日9點至10點去食就無咁多人排隊
埋單$120都okay可以接受,一星期一次過下口癮就算:)
建議平日9點至10點去食就無咁多人排隊

Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Other