2023-01-05
二人聚會想食西餐,經常只諗到O記或R記,終於在網上發現左呢間不起眼的西餐廳🍴,好慶幸有決定左過來🥰餐廳的確位於幾唔起眼既角落,隱藏左對門。但裡面環境好大對比,好寬落、好舒服👍🏻👍🏻點左二人晚餐,驚喜既係,每一道菜都好出色💯🥗凱撒沙律蔬菜好新鮮,蕃茄仔勁清甜,真係一d都唔馬虎,好少出去食前菜沙律會令人食晒全碟,而呢間小店做到!🥯餐湯&麵包🫕蕃茄味好濃烈,而最令人驚喜係餐包配的黑松露醬,好香濃,真係足足搽晒全兜醬!老實,前菜同餐包都咁認真,已令人加左好多分!🥩炭燒美國安格斯西冷牛扒好少西餐廳做炭燒,而佢的確燒得好靚、啖啖都係炭燒味😋7成熟做得剛剛好,一切開已經流口水🤤完全係驚喜😊😊😊🍕煙三文魚薄餅每一塊都唔止一片三文魚,好足料!俾大家睇下三步曲,芝士多到爆!係拉絲個隻🧀裡面加左少少甜沙律醬,夾埋煙三文魚既咸味,好出色⋯🍨意大利雪糕泡芙我初初睇名,以為好似平時食放題個d細細粒既泡芙,點知連個甜品都做得咁有誠意,真心欣賞!好慶幸自己黎左呢間西餐廳,位置好唔起眼,但入面真係另一個世界!💲598二人餐絕對對得住個價錢,亦都會令人真心欣賞🥰🙏
餐廳的確位於幾唔起眼既角落,隱藏左對門。
但裡面環境好大對比,好寬落、好舒服👍🏻👍🏻
點左二人晚餐,驚喜既係,每一道菜都好出色💯
🥗凱撒沙律
🥯餐湯&麵包🫕
老實,前菜同餐包都咁認真,已令人加左好多分!
🥩炭燒美國安格斯西冷牛扒
🍕煙三文魚薄餅